Eki 05, 2023 - Eki 12, 2023

2023–2024 Dönemi Oryantasyon Günlerinde Yeni Öğrencilerimiz ve Akademisyenlerimiz ile Bir Araya Geldik

Yeni Öğrenci ve Akademisyenlerimize üniversitemizde geçirecekleri ilk akademik yıla başlamadan önce hem kampüsümüzü hem de üniversitemizdeki süreçleri daha yakından tanımaları amacıyla 28–30 Eylül 2023 tarihleri arasında “ÖzÜ Oryantasyon Günleri”ni düzenledik.

Öğrenci Dekanlığı’nın organize ettiği ve hazırlık ve birinci sınıf öğrencilerinin farklı günlerde katıldığı oryantasyon, öğrencilerimizin farklı seviyeleri ve ihtiyaçları gözetilerek planlandı. Öğrenci oryantasyonun üçüncü günü de uluslararası öğrencilere yönelik programlar ile dolu dolu geçti. Yaklaşık 200 akran danışmanımızın ve gönüllü öğrencimizin görev aldığı etkinliklerde, 2023 girişli öğrencilerimiz, üniversitemiz ve kampüsümüz hakkında geniş bilgi alma ve farklı sosyal etkinliklerde birbirleri ile tanışma fırsatı buldular.

Oryantasyon süresince Rektörümüz Prof. Dr. Esra Gençtürk, ÖzÜ ailesine yeni katılan öğrencilerimizin yanı sıra ebeveynleriyle de bir araya geldi ve İnsan Kaynakları ekibimiz tarafından düzenlenen akademisyen oryantasyonuna katıldı.

Oryantasyon günleri ile ilgili hazırladığımız kısa filmi izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=HEJYzoljv3A