Şub 22, 2024 - Şub 24, 2024

Başvuru İçin Son Çağrı - Ödüllü Gender Ideathon

ÖzU Gender Ideathon için geri sayım devam ediyor! Son başvuru tarihi: 23 Şubat 2024 Cuma Saat 23.00

Son başvurular öncesi hatılatmak istediğimiz bir kaç husus var:

  • ÖzÜ Gender Ideathon'a katılmak için proje önerinin olmasına gerek yok. Süreç boyunca sağlayacağımız mentorluk ve eğitim desteği ile projelerin 1-2-3 Mart tarihlerinde oluşacak.
  • Etkinliğimiz 1 Mart saat 18.00'de başlayacak, 3 Mart 13.00'de sonlanacak. Etkinlik boyunca fikir geliştirmen, eğlenmen, uyuman ve sosyalleşmen için çeşitli imkanlar sunuyor olacağız. 
  • Takımlar 3 veya 4 kişilik olabilir.
  • 23 Şubat saat 12.30-13.30 saatleri arasında AB2.G01 nolu sınıfta bir tanışma etkinliği düzenleyeceğiz. Eğer bir takımın yoksa veya takımınızda eksik üye varsa bu etkinliğimize katılarak diğer kişilerle tanışabilirsin. Aynı zamanda aklında soruların varsa bunları cevaplamaktan büyük mutluluk duyarız.

1. ÖzÜ Gender Ideathon deneyiminin nasıl geçtiğini merak mı ediyorsun? Gelin bu süreci 1. ÖzÜ Gender Ideathon katılımcılarından dinleyelim: https://www.youtube.com/watch?v=fjSUUuLdG0g

Etkinliğe dair detaylı bilgi almak istersen https://genderoffice.ozyegin.edu.tr/tr/odullu-ozu-gender-ideathon-geri-donuyor adresini ziyaret edebilirsin veya gender.office@ozyegin.edu.tr adresine eposta atabilirsin.

Etkiliğe kayıt olmak istersen https://bit.ly/gi_basvuru adresini ziyaret edebilirsin.